2 Eylül 2014

SET - YUP - Dinimiz DİNİMİZ İSLAM

Önel Yayıncılığın, 2 ile 13 yaș arası çocuklarımızı etkin kılan, kavrama, algılama ve dikkat becerilerini geliştiren bütün setleri çok hoşuma gidiyor. Ben büyük kızım MBU için, 3-5 ve 4-6 setini kullanmıştık, küçük kızım ASU ise 3-5 yaş setini keyifle bitirdi. Şimdi ise yeni seriler çıkmış daha güzel olmuş. Setlere sahip olmak istiyorsanız kısa bir süre devam edecek olan %20 indirim fırsatını kaçırmayın derim. Almak isteyenler Ad, Soyad, Adres, Telefon, Nakitmi/Kredi kartımı, Hangi Seti istediklerini bana buradan veya yorum olarak yazabilirler. Bu set 79 liradan 63 liraya düşüyor. Kapıda ödeme ücreti ise 5 lira.  indirim bitti, kargo ücretsiz isterseniz indirimsiz fiyatıyla temin edebiliriz yine.
YUP Dinimiz
Din Serisi-İnanç kitapçığımız ile ilköğretim müfredatına uygun olarak yapılandırılmış alıştırma sayfaları ile evde ve okulda, rekabet baskısından uzak, bireysel başarılar ile hedef kazanımlar gerçekleşebilecektir. Ortaya konulan başarı yine alıştırmaları çözen birey tarafından kontrol edilecek, mutlak doğrulara doğrudan olmasa dahi, hata yapılarak ulaşılacaktır.

Abdest, Namaz ve Cami, Oruç, Zekat, Kurban ve Sadaka, Hac, Dua, Tövbe ve Salih Amel ve İbadetlerin Faydaları konu başlıkları ile İslam dininin ibadetlerinin temel bilgileri, uygulanışları, ve dikkat edilmesi gerekenler, oynayarak öğrenme metodu ile çocuğa kazandırılmaktadır.

Düşünerek öğrenme ve düşündürerek öğretme temelli bu sistem sayesinde dini ibadetlere ilişkin bilgiler, ders kitaplarındaki bilgilere ek olarak, tekrar etme ve tekrar öğrenme yoluyla çocuğa aktarılmaktadır.


Site içeriği için tıklayınız. Fikir edinmek isteyenler için fotoğraflar burada...






Hiç yorum yok:

Yorum Gönder